Recepty

Opekané papriky plnené ricottou

Syrom plnená opekaná paprika, ktorá sa výborne hodí k posedeniu s rodinou a priateľmi pri dobrom bielom vínku


Vyprážané chilli papričky splnené syrom

Pikantné chilli papričky plnené syrom, obalené v trojobale. Chutné jedlo za pár minút


Pikantný olej

Chutný pikantný olej z domácich chilli papričiek. Je vhodný na dochutenie studených zeleninových šalátov, cestovín a ďalších jedál do ktorých je vhodný olivový olej.


Nakladané mini patizóny

Zabudnete na kyslé uhorky, vyskúšajte tento fantastický recept a prekvapte seba aj svojich priateľov novým kulinárskym zážitkom


Sušené paradajky

Krátky recept na chutné sušené paradajky


Vietnamská polievka PHO s fazuľovými klíčkami Mungo

Fantastická vietnamská polievka PHO s vlastnoručne dopestovanými klíčkami fazule Mungo


Francúzska cibuľová polievka

Uťahané večery pracovného týždňa či pokojné nedeľné poludnie nezlepší nič viac než chutná domáca polievka. Inšpirujte sa receptom a uvarte si hustú a polievku z cibule vypestovanej vo vašej záhrade


Glazovaná mrkva

Neexistuje krajší pocit ako spracovanie vlastnej zeleninovej úrody. Ak máte chuť obohatiť váš rodinný jedálniček o niečo výrazné, neváhajte a potešte rodinu, priateľov či len samých seba výbornou glazovanou zeleninou


Neobyčajný jahodový šalát s makovým dressingom

Príjemný jarný večer pri grile nič neoživí tak, ako šalát čerstvo vytiahnutý zo zeme. Ponúkame vám recept, podľa ktorého ho pripravíte netradične a chutne, pre potešenie celej rodiny


Letný šalát zo žltých paradajok a melónu

Skombinujte dve tradičné chute leta v tomto jedinečnom šaláte a potešte svoje zmysly pestrofarebným kontrastom žltých paradajok a červeného melóna.


Október — čas na zber úrody cvikly

Jednou z plodín, ktoré dozrievajú na jeseň, je aj cvikla, ktorá by v záhrade nemala zostať po príchode mrazov. Tie by vašu úrodu mohli poškodiť. Ako cviklu zberať, uskladniť a spracovať?


Krémová tekvicová polievka

Táto krémová tekvicová polievka je najlepšia, ak sa pripraví deň vopred. Nechajte ju cez noc chladničke, zohrejte na sporáku a ozdobte bezprostredne pred podávaním.