Reďkovka BIO semená na nakličovanie 120 g

2.75 €

Latinský názov: Raphanus sativus

Jemne pikantné a aromatické semená reďkovky sa hodia na prípravu šalátov, nátierok alebo ako ozdoba slávnostného obeda.

Čas namáčania je 6 - 8 hodín, čas klíčenia 5 - 8 dní. Ideálna teplota na dobré klíčenie je 18 - 20 °C. Počas klíčenia 2 - 3 krát denne prepláchnuť čistou vodou

Zloženie: Reďkovka siata

Hmotnosť balenia: 120 g

Výrobca: SONNENTOR Rakúsko

produkt biologického poľnohospodárstva

prirodzene bezlepkové

vhodné pre vegánov

bez mlieka a pridaného cukru


Skladom: 0 ks




Kategoria : Nakličovanie a mikrozelenina

Tagy : semená na klíčky, nakličovacie semená, semená na klíčenie, klíčky, klíčky semien, reďkovka na klíčenie


Podobné produkty


Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies