Paprika zeleninová Kurtovszka kapia - 1 g - ZKI

EAN: 5998792148206

Skladom: 15 ks

2.25 €


Latinský názov: Capsicum annuum

 

Paprika Kurtovszka kapia je odroda typu kápia so silným rastom a veľkými plodmi. Bobule sú trošku sploštené, kužeľovitého tvaru a dozrievajú z tmavozelenej farby do tmavočervenej. Plody majú hrubú dužinu, vážia 120 – 180 g a sú vhodné na skladovanie ešte celé týždne po zbere. Odroda je vhodná na pestovanie vonku aj pod fóliou a ideálna na čerstvú konzumáciu.

Výsev: II - III

Teplota pri výseve: 18 °C

Presádzanie: V

Spon: 60 x 20 cm

Zber: VIII - IX

Hmotnosť balania: 1 g

Semena ošetrené organickým biostimulátorom.

 

Pestovanie:

Paprika Kurtovszka kapia je náročná na pestovanie. Semená vysievame od februára do marca pri teplote 18 °C v krytých priestoroch. Predpestované sadenice presádzame na záhon v máji do spone 60 x 20 cm. Rastliny preferujú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. V chladnejších oblastiach odporúčame pestovanie v krytých priestoroch. Zber prebieha od augusta do septembra.

 

Výhody:

  • Veľké plody typu kápia s hmotnosťou 120 – 180 g
  • Hrubá dužina a dlhá skladovateľnosť
  • Vhodná na pestovanie vonku aj pod fóliou
  • Semena ošetrené organickým biostimulátorom

 

Zaujímavosť:

Paprika Kurtovszka kapia je obľúbená pre svoju výnimočnú chuť a možnosť dlhodobého skladovania. Je ideálna pre čerstvú konzumáciu, grilovanie alebo konzervovanie.

 

Výrobca: ZKI


Kategoria : Paprika

Tagy : semená papriky, paprika, pestovanie papriky, zeleninové semená, sladká paprika, štipľavá paprika, odrody papriky, výsev papriky, starostlivosť o papriku, semienka pre záhradu, plodová zelenina, balkónová paprika, farebné papriky, záhradkárske semená, paprika do skleníka, korenisté papriky, úroda papriky, paprika na varenie, paprika na pečenie, hybridné papriky


Podobné produkty


Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies